Forlig med DF: Kommunerne mister erhvervsrådgivning, men får magten i nyt setup

Kommunal erhvervsrådgivning er fortid med den aftale om erhvervsfremme, som regeringen og Dansk Folkeparti indgik i går. Kommunerne skal i fremtiden fokusere på myndighedsbetjening og udvikling af attraktive erhvervsområder.

Antal medarbejdere i ældreplejen skåret kraftigt ned – se tallene for de enkelte kommuner her

Nye tal fra Ældreministeriet viser, at antallet af ansatte i den kommunale ældrepleje er faldet markant siden 2010. Sammenlignet med stigningen i antal ældre er faldet 29 procent på landsplan.

FDM: Parkeringsforslag er en katastrofe

Opbakningen til regeringens lovforslag om modregning af kommunernes P-indtægter led i går et yderligere knæk, da FDM betegnede det nuværende lovforslag som en katastrofe. Venstre signalerer samtidig muligheder for ændringer i loven.

De her 12 byer vandt kampen om erhvervshusene

Haderslev, Vordingborg og Sorø blev de store vindere ved placering af de nye erhvervshuse - mens Nykøbing Mors, Herning, Horsens, Hillerød og Rønne fik solide andenpræmier.

Aftale giver kommunerne magten over erhvervshuse

Forliget om erhvervsfremme understreger, at kommunerne har sikret sig magten over den regionale erhvervsfremmeindsats. Se her, hvordan kommunerne i fremtiden får den afgørende magt.

Metal: Lønkonkurrenceevnen er markant forbedret siden krisen

Lønkonkurrenceevnen er i top, selvom vi er midt i en højkonjunktur. Analyse af Dansk Metal viser, at Danmark har forøget overskuddet på betalingsbalancen med 145 milliarder kr. fra 2007-2017

DF før medieforhandlinger: Sparekrav til DR står fast

S kræver markante indrømmelser i medieforhandlinger. Men DF afviser at ændre aftale om DR's økonomi.

Populære Artikler