Rigmand vil gøre Varde til førende kunstby

Står det til ejendomsmægleren og mangemillionæren Poul Erik Bech, skal barndomsbyen Varde ikke kun forbindes med Vesterhavet; byen skal være Danmarks førende kunstby. Det skriver dr.dk

Musikchef Jan Kvistborg tiltræder ny stilling i AKKC

Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) har for nylig offentliggjort en helt ny strategi med lanceringen af bæredygtigt værtskab - Sustainable Hospitality. Aalborg Symfoniorkesters musikchef Jan Kvistborg bliver ny chef.

Thy får Danmarks første nationalparkcenter

Nationalparkcenter Thy skal formidle natur og kulturhistorie til både skoleklasser, turister og lokale på tur. Bygningen vokser ud af en eksisterende klit ganske tæt ved Vesterhavet og kystbyen Nørre Vorupør.

Det Kongelige Teater tilbyder gratis undervisningsforløb til folkeskolerne

Balletten på Det Kongelig Teater samarbejder med 45 folkeskoler rundt om i hele landet og i et nyt samarbejde med forlaget Alinea har man udviklet et tværfagligt forløb til 4. og 5. klasser i hele landet om August Bournonvilles ballethovedværk Napoli.

Legendarisk badehotel genopstår som Danmarks største bæredygtige træbygning

Svinkløv Badehotel står nu klar efter en nænsom opdatering. Godt to et halvt år efter, at hotellet brændte ned, er den fine træbygning blevet genopført i materialer med lang levetid. Dørene åbner den 10. maj.

Kulturelt fyrtårn i Horsens skal sprede lys i hele regionen

Det tidligere statsfængsel i Horsens kan blive et af regionens mest markante kulturhuse, når den nye vestsal er opført. Og det flugter godt med politikernes ønske om at kulturen skal med være til at brande Horsens Kommune. CUBO Arkitekter fra Aarhus er valgt til at tegne det store transformationsprojekt, som bliver finansieret ved hjælp af 83 mio. kroner i bevillinger fra tre fonde.